Engelen kaart Reading

Er zijn verschillende soorten kaartlegging mogelijk.
Hierbij stelt u de vraag die u bezig houd of waarop u een antwoord zoekt. Dit kan gaan over bijvoorbeeld uw levensdoel, liefde, relaties, gezondheid, werk of opleiding. Hiermee gaan we aan de slag en tijdens de reading ontvangen we boodschappen/berichten van de Engelen. Deze zijn er altijd op gericht om u op uw levenspad te helpen en om positieve en zuivere adviezen te geven.

Heeft u vragen, dan is een Reading een goede manier om antwoorden of inzicht te krijgen. U kunt de vraag stellen die u op dat moment bezig houdt of die u graag beantwoord wilt zien. Dit kan gaan over: Levensdoel, gezondheid, liefde, werk, opleiding, relaties, etc. Via de Engelenkaarten mag ik u boodschappen van uw Engelen doorgeven. Deze berichten zijn er altijd op gericht om u op uw levenspad te helpen en om u positieve en zuivere adviezen te geven. Engelen geven geen slecht nieuws en brengen geen enge boodschappen. Engelen zijn alleen gericht op uw“hoogste goed en heling” en dat weerspiegelt zich ook in hun boodschappen. De Engelen zijn in deze tijd van het Aquarius Tijdperk dichterbij ons dan ooit tevoren daarom is het één van de zuiverste liefdevolle energieën om mee te werken.

Zij zijn bereidt om u te helpen als u er toestemming voor geeft, zij respecteren uw vrije wil hier op Aarde. Als u het advies van de engelen niet volgt, zal dit gerespecteerd worden.
Ook al heeft u geen vraag maar wilt u wel weten wat de Engelen u te zeggen hebben, dan zijn de Engelen altijd liefdevol bereid om via mij aan u hun antwoorden te geven. Een Reading word gedaan met behulp van de kaartenset(s)die de Engelen mij voor deze Reading aanraden. Deze Engelenkaarten dienen als visuele ondersteuning terwijl de informatie tijdens een Reading rechtstreeks door de Engelen word doorgegeven. Dan worden de kaarten gelegd en de boodschappen van de engelen op deze manier doorgegeven. Tijdens deze Reading maak ik contact met uw Engelen en de Aartsengelen. De antwoorden komen dus van uw Engelen of van de Aartsengelen en ik mag deze aan u doorgeven.

Een Engelen Kaart Reading duurt ongeveer 30 minuten. Er wordt qua planning echter rekening mee gehouden dat er meer tijd nodig kan zijn, dus desgewenst kan een reading verlengd worden.

Vormen van Kaartreadings zijn:

Algemene Engelenreading – over welke vraag dan ook

Balansreading – hoe zorg ik voor balans in mijn leven

Engelenjaar – of verjaardagsreading – van een nieuw kalender- of geboortejaar iedere maand besproken. Dit is een mooi cadeau aan uzelf of voor een ander.

Levenscyclusreading – Ideaal voor persoonlijke groei. Deze legging gaat in op het fysieke, mentale en zielenniveau van degene waarvoor gelegd word.

Relatiereading – voor een bestaande of toekomstige relatie.

Zielendoelreading – wat is mijn zielendoel en hoe bereik ik dat.

Zonder specifieke vraag – uw engelen laten aangeven wat er nu voor u van belang is.

Keltisch Kruis – bekend van Tarot maar kan ook met de engelenkaarten gelegd worden voor inzicht en groei van de verschillende aspecten van uw leven.
Een Keltisch Kruis kan ook gebruikt worden om een succesvolle uitkomst voor een situatie te vinden.

Vision Quest – richt zich op het oplossing van grote levensvragen en uitdagingen. Onderzoekt de krachten die aan het werk zijn en de mogelijke oplossingen.

Reading The Secret – Wet van Aantrekking, hoe komt een wens uit.

Waar staat u met uw manifestatie en waar zou u moeten staan. Ancestor Reading: helpt u een gebalanceerd pad te vinden om te bewandelen zodat u een succesvolle uitkomst voor een situatie kan vinden.

In Archive